از اینجا عضو شوید
وارد شوید ثبت نام کنید

قهوه ورنیانو ۶۰۰


Vergnano 600 Coffee

ناموجود 0.0

قهوه ورنیانو ۶۰۰ که به صورت دانه آسیاب نشده عرضه می شود، درجه برشتگی تیره دارد. این قهوه ۶۰ به ۴۰ عربیکا و روبوستا درجه یک است که به دلیل برشته سازی آهسته طعم ملایمی دارد.

ناموجود

درباره قهوه ورنیانو ۶۰۰ بیشتر بدانید ...

قهوه ورنیانو ۶۰۰ که به صورت دانه آسیاب نشده عرضه می شود، درجه برشتگی تیره دارد. این قهوه ۶۰ به ۴۰ عربیکا و روبوستا درجه یک است که به دلیل برشته سازی آهسته طعم ملایمی دارد.

عشق به قهوه؛ از سال ۱۸۸۲ تا به امروز
قهوه ورنیانو زاده شهر پیدمونت در شمال غربی ایتالیا در سال ۱۸۸۲ است. قهوه ورنیانو قدیمی ترین برشته کاری قهوه در ایتالیا است که توسط دومنیکو ورنیانو راه اندازی شد. دومینیکو ورنیانو توانست در مدت کوتاهی با رمز و راز دنیای قهوه آشنا شود و تبدیل به یک فروشنده برتر قهوه شود. شور و علاقه زیاد خانوادگی باعث شد که فروشگاه کوچک ورنیانو به سرعت گسترش پیدا کند و در سه شهر ایتالیا (چیری, آلبا و تورین) حضور پیدا کند. سال ۱۹۳۰ نقطه عطفی برای ورنیانو بود. ورنیانو تصمیمی شجاعانه گرفت و مزرعه قهوه ای در کنیا خرید. در سال ۱۹۹۶ قهوه ورنیانو با صادرات قهوه خود به آلمان و فرانسه وارد بازار جهانی قهوه شد. همچنین در سال ۲۰۰۰ اولین قهوه خانه (کافی شاپ) خود را تأسیس کرد. ورنیانو در سال ۲۰۱۶ موفق شد صدمین فروشگاه قهوه خود را در سنگاپور تأسیس کند که موفقیت بزرگی برای این شرکت محسوب می شد. تا به امروز پنج نسل از خانواده ورنیانو میراث دار قهوه ورنیانو هستند. در حال حاضر قهوه ورنیانو ۱۸ خط تولید تمام خودکار دارد که در کارخانه ای به مساحت ۱۳۵۰۰ مترمربع واقع شده است. در سال ۲۰۱۶ قهوه ورنیانو در ۸۰ کشور دنیا حضور داشت و ۱۶۰۰ تن قهوه به این کشورها صادر کرد. ورنیانو معتقد است مهم ترین مرحله فرآوری قهوه مرحله برشته سازی آن است. از این رو که مزه اصلی قهوه و عطر آن بسیار به مرحله برشته سازی وابسته است، ورنیانو برای این مرحله از روش های سنتی خود بهره می جوید. شاید همین روش های سنتی خانوادگی ورنیانو است که عطر و طعم این قهوه را از بقیه قهوه ها متمایز کرده است.

  ویژگی‌ها

  • برند ورنیانو
  • درجه برشته‌سازی تیره
  • نوع ۶۰% عربیکا و ۴۰% روبوستا آفریقا
  • درجه آسیاب دانه آسیاب نشده (بین)
  • وزن ۱ کیلو
  • مشخصات طعمی شکلاتی

  شاخصه های حسی

  • رایحه و عطر ➊➋➌➍➄
  • بافت ➊➋➌➍➎
  • شیرینی ➊➋➌➃➄
  • غلظت ➊➋➌➍➎

  برای عصاره‌گیری توسط

  • اسپرسو ✅ مناسب
  • موکا، ائروپرس، مینی پرسو ✅ مناسب
  • سایفون ❎ توصیه نمی‌شود
  • فرانسه، دریپر، پوراور ❎ توصیه نمی‌شود
  • کمکس ❎ توصیه نمی‌شود
  • فرنچ‌پرس ❎ توصیه نمی‌شود