از اینجا عضو شوید
وارد شوید ثبت نام کنید

آسیاب قهوه دستی سرامیکی پرلکس


Porlex tall coffee grinder

ناموجود 0.0

آسیاب دستی حرفه‌ای پرلکس (Porlex)
ساخت ژاپن
با قابلیت تنظیم درجه آسیاب
ظرفیت مخزن ۳۰ گرمی
جنس بدنه استیل

ناموجود

درباره آسیاب قهوه دستی سرامیکی پرلکس بیشتر بدانید ...

آسیاب دستی حرفه‌ای پرلکس (Porlex)
ساخت ژاپن
با قابلیت تنظیم درجه آسیاب
ظرفیت مخزن ۳۰ گرمی
جنس بدنه استیل

تصویر کلاسیکی که از قهوه به ذهن خطور می‌کند، آن را به شکل دانه‌هایی نسابیده ترسیم می‌کند. برای آن‌که عصاره این دانه‌های زیبارو را به فنجان بریزیم، ناگزیر باید آن‌ها را بسابیم و پودر کنیم. هدف اصلی از سابیدن قهوه افزایش سطح تماس دانه‌های قهوه با آب است تا انتقال ذرات قابل‌حل و امولسیون به درون عصاره تسهیل شود. برای این کار به یک آسیاب قهوه یا گریندر نیاز داریم. آسیاب قهوه به دو نوع کلی تقسیم می‌شود:

آسیاب ضربه‌ای
در این روش عمل خورد کردن دانه‌های قهوه توسط دو تیغه انجام می‌شود که با سرعت زیاد در حرکت هستند. این روش شبیه خورد کردن با فشار است با این تفاوت که در این روش انرژی حاصل از حالت سکون دانه‌های قهوه نیز در عمل سابش تأثیر مستقیم می‌گذارد. از این روش فقط در دستگاه‌های با ابعاد کوچک خانگی استفاده می‌شود. مهم‌ترین ضعف این دستگاه این است که دانه‌های قهوه در میان تیغه‌ها گیر می‌کند و از یک‌دست خورد شدن آن‌ها جلوگیری می‌کند.

آسیاب سرامیکی (شکاف دار)
در این نوع از آسیاب دو تیغه سرامیکی دوار نزدیک به هم وجود دارد که دائم در حال چرخش هستند. در میان این دو تیغه شکافی وجود دارد که دانه‌های قهوه به درون آن می‌افتند. با چرخش تیغه‌ها شکاف تنگ‌تر می‌شود و دانه‌ها براثر فشار خورد می‌شوند. این نوع از آسیاب که عمدتاً در مصارف حرفه‌ای و صنعتی کاربرد دارد، بر سه نوع غلتکی، مخروطی و مسطح است.